Zin en tijd om vrijwilligerswerk te doen? Wil je iets ‘goeds’ en leuks doen? Is het je creativiteit waar je mee aan de slag wil, heb je behoefte aan sociale contacten of wil je je graag inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking?

Dan ben je van harte welkom bij De Klup!

Bij De Klup komen ongeveer 500 mensen uit de doelgroep voor één of meer van de bijna 40 verschillende activiteiten in De Kluphoeve, SamSam, de wijkeethuizen, sportaccommodaties of één van onze andere buitenlocaties. De activiteiten vinden overdag, ’s avonds en in het weekend plaats. Maar ook zijn er leuke dagjes-uit en begeleide vakanties in binnen- en buitenland. Kortom, veel te doen!

De vrijwilligers (en stagiaires) van De Klup zijn vaak – samen met de deelnemers zelf – zowel de bedenkers, de organisatoren als de uitvoerders van de programma’s. Ze krijgen daarbij, waar nodig, ondersteuning van beroepskrachten. Jaarlijks zetten zich ongeveer 250 mensen belangeloos in voor De Klup, waarvan een aanzienlijk deel wekelijks.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, neem contact op met Sjakkelien Betlem. Dat kan via sjakkelienbetlem@deklupgouda.nl of bel naar 0182 527566.

 

Stage:

Wij kunnen ieder jaar een aantal studenten van verschillende MBO- en HBO-opleidingen een goede stageplek bieden. We hebben aanbod op diverse vakgebieden: sociaal maatschappelijk dienstverlener,  dagopvang, buitenschoolse opvang, sport, e.a.

Voor meer informatie of een sollicitatiegesprek, neem contact op met Saskia Korst: saskiakorst@deklupgouda.nl of 0182 527566.