Klup Blog

Om op de hoogte te blijven van allerlei gebeurtenissen bij De Klup, kun je op deze pagina het Blog volgen.

blog nieuwe website

Onze nieuwe website

Blog 1 

blog over blog klup gouda

Blog over onze eerste blog!

Blog 2

Blog vogelvlucht club

2020 heeft een vlucht genomen

Blog 3

Doneren

Blog 4

Nieuwe website!

Zoals jullie allicht merken… je bevindt je op de nieuwe website van De Klup. Een nieuw jaar, een nieuwe website met daarin een beter beeld van onze fijne stichting. De Klup staat bekend als een organisatie die zich bezighoudt met vrijetijdsbesteding van mensen met een verstandelijke beperking. Maar De Klup doet zoveel meer dan dat, heb ik gemerkt! Denk bijvoorbeeld aan de ontmoetingsactiviteiten in de Wijkeethuizen.

De komende tijd ga je op deze website leuke activiteiten tegenkomen en we hopen dat we het Klup-verhaal beter verteld hebben! Het streven is om alle programma’s op de website beschikbaar te hebben en up-to-date te houden.

Niels van Steenis, freelance webdesigner

Blog over onze eerste blog

De tweede blog, een blog over een blog. Is een Klup-blog schrijven lastig? Wat moet er eigenlijk in een blog?

Een blog is een stukje informatieve tekst met ook amusementswaarde en af en toe wat luchtigheid. De komende tijd zullen er veel leuke blogartikelen verschijnen waarin we je meer gaan vertellen over wat er bij De Klup gebeurt!

Wil je zelf je verhaal kwijt? Dat kan. Mail dit dan, eventueel met een foto naar de redactie van de website.

2020 heeft een vlucht genomen

We begonnen dit jaar voortvarend, beseften dat weliswaar een vuurwerkverbod de volgende jaarwisseling realiteit zou kunnen zijn, maar een blijvend streven om van tijd een goede tijd te maken is dagelijkse realiteit voor De Klup. We maken plannen, terwijl we elke dag de deuren openen voor onze deelnemers en mensen uit de verschillende wijken van Gouda. Vrije tijd vinden we nog altijd een groot goed, of dat nou overdag, ’s avonds of in het weekend is. Jong en oud willen we een fijne plek bieden om elkaar te zien, te spreken en om leuke activiteiten te ondernemen.
Inmiddels bevinden we ons, met het hele land land en de wereld in roerige tijden vanwege het Coronavirus. Het laat zich niet voorspellen hoe dit ontwikkelt. Elke dag is weer een andere dag. Voorlopig zijn onze activiteiten gesloten tot na de mei-vakantie. We vinden het natuurlijk heel erg om niet open te zijn, maar het is even niet anders. We hopen snel op betere tijden, dat we elkaar weer volop kunnen treffen!

Jolanda de Ruiter, directeur De Klup

Doneren

Binnenkort is het mogelijk om via deze website te doneren aan De Klup. We hebben een prachtig pand dat af en toe een opknapbeurt nodig heeft, activiteiten kunnen roepen om bijzondere uitgaven waarvoor niet direct geld beschikbaar is, grote plannen als een Theetuin vragen om extra financiële middelen.

Dergelijke steun kunnen goed gebruiken. Het is zelfs zo, dat we een zekere afhankelijkheid ervaren. Daarom sporen we iedereen aan, denk er eens over, zie wat onze plannen zijn en doe mee!

Word vrijwilliger

Onderdeel zijn van een mooie Klup

Volg De Klup op social media

Agenda

Doneer nu